Economie & OndernemenLaatste nieuwsNieuwsoverzichtOpinie & Verhalen

AnyTime doet naam eer aan: 24 uur open met Kerstmis

Anytime GJ uit Erica heeft besloten tijdens kerst haar naam eer aan te doen. Ze gaan 24 uur achter elkaar open speciaal voor mensen die er weleens op uit willen tijdens de kerst of zich groen en geel ergeren aan zijn of haar schoonfamilie. Het evenement start 2e kerstdag rond middernacht.

GJ, zelf al sinds jaar en dag vrijgezel, had wel even wat uit te leggen aan zijn personeel toen hij met het bijzondere initiatief op de proppen kwam. “Ik kreeg spontaan zo’n medelijden met al die mensen die het thuis niet meer uit kunnen houden en verplicht de hele kerst met de schoonmoeder zitten opgescheept. 1e kerstdag houden de meeste mensen nog wel vol, maar dan volgt er tot overmaat van ramp nog een dag. Daar moet ik iets voor doen, dacht ik.”

Hij heeft bijzondere activiteiten in het verschiet. Zo is het onder andere mogelijk om samen met GJ frites te bakken en aan de frituurpan te schudden. Ook is er een kribbe aanwezig waar mensen als levend frikandel speciaal kunnen dienen. GJ legt uit: “je kunt een lekker plekje kiezen in een plastic bakje, wat lijkt op een kribbe, je laat je bespuiten met mayo en ketchup (of frikandellensaus) en vervolgens mag elke willekeurige voorbijganger er een likje van nemen. Het klinkt misschien vreemd, maar ik weet zeker dat er animo voor is. Wat moet je anders op 2e kerstdag?”

Wanneer je jouw schoonmoeder niet meer kunt luchten of zien, is het ook mogelijk om haar mee te nemen naar de snackbar. Zo is het mogelijk om mee te doen aan ‘Gooi je schoonmoeder in de pan’ en er is een speciale ‘Miss wedstrijd’ wiens schoonmoeder het meest op een gehaktbal lijkt. Ook zijn er speciaal voor schoonmoeders gratis snacks te verkrijgen, zodat ze even hun mond dichthouden.

Wanneer het een succes wordt overweegt GJ om het concept ook in te gaan zetten met Pasen, Pinksteren en Sinterklaas.

Comment here