Laatste nieuwsNieuwsoverzichtOpinie & Verhalen

Kroegbazen doen er alles aan om Erica voor zich te winnen tijdens Koningsdag

De twee kroegbazen Hans Rohling (the Spot) en Harry Bergsma (Koperbar) doen er op Koningsdag alles aan om hun voormalig jeugdliefde voor zich te winnen. De concurrentiestrijd tussen beide partijen is in volle gang sinds Erica zich weer als vrijgezel door het dorp begeeft.

Om zijn liefde voor haar te bewijzen wil Bergsma groots uitpakken met onder andere live optredens van de bekende artiesten Edwin Bos en Gerrit Denekamp. Ook zijn de heren van Strodeo ingehuurd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, mocht zij direct het ja-woord willen geven. Kers op de taart is de speciale speklappenact waarmee hij probeert een onuitwisbare indruk te maken.

Rohling heeft daarentegen een grote tent gehuurd voor de plaatselijke supermarkt. Zo gaat het verhaal in de ronde dat Rohling onder luidt gejoel van een volle feesttent op het podium om haar hand wil vragen. Ook richt hij zich op haar kinderen, waarvoor hij zelfs een kinderdisco heeft georganiseerd. Daarna is het aan liefdesgoeroe Michel Lubbers om de twee nader tot elkaar te brengen.

Lachende derde

Lachende derde in deze liefdesstrijd is misschien wel Peter Vinke, barman van SC Erica. Hij heeft haar uitgenodigd om ´s middags samen het plaatselijke volleybaltoernooi te bezoeken. Of hij er met de vrouw vandoor gaat valt te betwijfelen. Hij heeft al aangegeven enkel en alleen aan voorspel te willen doen.

Of Erica onder de indruk is van de mannen valt nog te bezien. Uit een rondvraag in het dorp blijkt dat Erica wispelturig is en vaak kiest voor de man die haar op dat moment het meest te bieden heeft. Als het haar even niet bevalt, stapt ze zonder gêne over naar de ander.

Comment here